Sunt Cristian-Paul ICHIM și sunt deputat ales în circumscripția electorală nr. 4 din BACĂU.

     Sunt cetățean român, băcăuan, și trăiesc alături de voi într-o Românie în schimbare, în care obiceiurile administrative împământenite nu mai pot continua, în care acel „merge și așa” nu trebuie să își mai găsească locul în viața de zi cu zi a cetățeanului. Această Românie începe să se trezească la viață, începe să aibă cetățeni conștienți de drepturile și obligațiile lor, dar mai ales de ale celor care sunt responsabili de viața lor. De aceea ACUM ESTE TIMPUL PENTRU ACEASTA SCHIMBARE.

     Sunt de profesie economist, specializat în marketing și management, cu o experiență de 25 de ani în domeniul privat atât în țară cât și în străinătate. Dorind o schimbare a societății și a celor ce  trăiesc în comunitățile din țară dar și din străinătate, am considerat că numai implicându-mă civic, social și apoi politic,  asumându-mi responsabilități,  voi putea aduce o schimbare în România. În cadrul Platformei  România 100 Bacău, am avut un rol activ în activitatea de comunicare și organizare de evenimente, fiind inițiatorul  și coordonatorul a numeroase proiecte și evenimente de impact. Apoi m-am înscris în PLUS, în cadrul căruia am făcut parte din Grupul de Inițiativă Județean, responsabil de recrutare, ocupându-mă de atragerea de membri, organizarea și constituirea de comunități locale, coordonarea de campanii si caravane județene, implicându-mă activ în coordonarea alegerilor europarlamentare în municipiul și județul Bacău. În iulie 2019 am fost ales în funcția de președinte PLUS Bacău. 

     Regăsindu-mă în principiile și valorile care stau la baza PLUS, m-am implicat în politică și am oferit timp, competență și profesionalism, crezând într-o însănătoșire a României, din toate punctele de vedere. Potențialul, atât al țării, cât și al românilor, este uriaș și prea puțin valorificat în interesul și bunăstarea cetățenilor săi. De aceea, cred într-o Românie modernă, dinamică și integră, care își recunoaște și depășește permanent potențialul. Pentru acest obiectiv, trebuie să valorificăm durabil resursele disponibile, să investim în infrastructură și în oameni. Numai pe baza unei economii solide pot fi garantate siguranța personală și cea națională de către un stat al bunăstării colective. Trebuie eliminate inegalitățile care persistă în societate și să asigurăm șanse echitabile de dezvoltare pentru toți românii. 

      Pentru mine, politica nu este un mod de viață sau doar o formă de a ne realiza personal. Politica are nevoie de oameni cu competențe dobândite temeinic și demonstrate în practică, de oameni care înțeleg în profunzime conținutul politicilor publice pe care le promovează și care își asumă cu maturitate consecințele acestora. Pentru aceste principii și valori m-am implicat în politică, cred că pot fi puse în aplicare și mă angajez să promovez acest mod de a face politică.